PAKKELØSNINGER

JAKOB SPANGE

INDEHAVER AF TEAMTALK

Igennem de mere end 10 år jeg har arbejdet med teambuilding, har jeg personligt oplevet vigtigheden af et velfungerende team. Det er ikke bare yderst vigtig for at nå tilfredsstillende resultater, men også for at sikre et højt kvalitetsniveau, og ikke mindst en høj grad af arbejdsglæde.

Jeg arbejder dels ud fra egne erfaringer og dels med et et udgangspunkt i teoretiske input, som jeg har erhvervet mig i forbindelse med min Master i vejledning og siden hen valgt certificeret i Belbins teamrolleteorier.

For at skabe det optimale læringsrum, er det vigtigt for mig at skabe en tillidsvækkende og uhøjtidlig atmosfære, hvor I føler jer velkomne og godt forberedte. Det er en forudsætning for, at I kan gennemføre en konstruktiv og ofte udfordrende proces med fokus på at udvikle jeres teampotentiale.

TILFREDSE KUNDER

Jeg har været på kursus med Jakob, hvor han blandt andet lavede teams øvelser.
Jakob har en god indføling, måden han introducerede og er med i øvelser, er så alle formår at vokse i dem, på netop deres plan, hvilket jeg oplever som en unik egenskab. Øvelserne var sjove, vedrørende og gav stof til eftertanke.

Der udover oplever jeg Jakob som nærværende, opmærksom, ser forskelligheder som noget positivt og  giver med deltagelse gode input.

Susanne MikaellaLivsglædecentret

Jeg deltog i forløbet ”Outdoor-slow-networking” med Mie Glud Pedersen fra Mindfulness & Krop og Jakob Spange fra Team Talk.
Et anbefalelsesværdigt alternativ til hvordan du netværker og får succes i din forretning. Jeg ser frem til det næste Outdoor-slow-networking arrangement til foråret, når fuglene fløjter, græsset gror og solen bager på teltet.
Jeg oplevede Jakob og Mie som inspirerende, engagerede og nærværende formidlere af et budskab som er vigtigt i en hektisk og global online verden.
Teamet var nærvær i de relationer, som vi skaber i netværk. Det er jo ikke nok at deltage og være med. Hvis man virkelig vil have glæde ud af den tid, man bruger på netværk, så handler det om at lytte, spørge ind og være nærværende.

Susanne FlintholmVensi Netværket

Jeg har haft fornøjelsen af, at afvikle et iværksætterkursus i samarbejde med Jakob Spange.
Jakob har et utroligt smittende humør og en behagelig og positiv energi.
Han formidler på en levende og inkluderende måde.
Jakob bidrager på en skøn måde med sin viden og gode energi.
Vil glæde mig til at krydse mine veje med Jakob igen i fremtiden 🙂

Rikke KirkPotentialejægerne

VIDEOER