LYKKEN ER TILLID - SÅ FÅR VI EN BEDRE FREMTID

LIVET ER FOR KORT TIL DÅRLIGT ARBEJDSMILJØ

360 GRADER BELBIN TEAMTJEK

NAK & ÆD - FANTASTISK GOURMET OPLEVELSE

TEAM UDVIKLING BETALER SIG

VI LÆGGER VÆGT PÅ PERSONLIG ENGAGEMENT

VÆLG DIN PAKKELØSNING

Vælg mellem de forskellige pakkeløsninger nedeunder.
Du er velkommen til at kontakte mig med alle typer af spørgsmål, samt angående pris og bestilling.

PAKKE 1: TEAM SPIRIT

Kender du det med, at det nogle gange kan være svært, at få samarbejdet til at fungere? Det kan være svært, at sætte ord på hvad det handler om, men stemningen er spændt i lokalet. Der er stress når nogle personer er i sammen lokale.

Forløbet med Teamspirit – intro byder på en række konkrete læringsøvelser, som giver Jer mulighed for at optimere Jeres team. Teamtalk har en anderkendende tilgang, og der er garanti for et godt grin i en rar atmosfære. Overnatning i Lavvo kan tilkøbes.

PAKKE 4: SVEDHYTTE

Kender du ikke det med, at tiden går hurtig på arbejdet? Der er fokus på at løse opgaven og det at gøre chefen og kunderne tilfreds. Teamet har behov til fornyet energi. I har brug for at komme væk – et fristed hvor idéer og tanker kan blive til virkelighed. I står måske over for en stor udfordring?

I får mulighed for at kickstarte processen. Mulighed for en skøn og anderledes dag sammen off line. Teamtalk har mange års erfaring med svedhytte og har derfor på egen krop oplevet, hvilken dejlig proces det er. I får renset ud fysisk og mentalt. Forløbet vare ca. 6-8 timer. Overnatning i Lavvo kan tilkøbes med morgenmad for 2000 kr. Soveposer og underlag kan lejes. Mad kan tilkøbes. Drikkelse medbringer I selv.

PAKKE 2: BELBIN TEAMTJEK

Kender du det med, at samarbejde kan være svært nogle gange? I dette forløb får I tid til at drøfte hinandens styrker og svagheder på en god og konstruktiv måde. Der vil være forskellige samarbejds- øvelser, hvor I konkret vil få eksempler på, hvordan I optimerer Jeres samarbejde i hverdagen.

I får tilsendt en Belbins teamanalyse, men til forskel fra andre analyser inddrages 3-6 af dine kollegaer, som besvarer, hvordan de oplever deres samarbejde med dig. Du bestemmer hvem. Dette giver et meget nuanceret billede af teamets sammensætning, og hvor teamet kan blive mere bevidst om styrker og svagheder.

PAKKE 5: TEAM REFLEKSION

Mulighed for en HEL dag med forskellige læringsaktiviteter med fokus på virksomhedens værdier.

I får mulighed for, at tage emner op, som man normalt ikke får snakket om i hverdagen.

Teamtalk kommer med oplæg og sørger for processen.

Temaet bliver ført igennem dagen, hvor der bliver stillet spørgsmål til Jeres personlige holdninger til virksomhedens værdier.

PAKKE 3: NAK OG ÆD

Kender du ikke det med, at tiden går alt for hurtigt på arbejdet. Der er fokus på at løse opgave og gøre chefen og kunderne tilfredse. Her får I mulighed for at trække stikket ud og bare være sammen. I får et døgn sammen, hvor der er fokus på off line samvær og fantastisk mad.

Der bliver mulighed for at snakke om: ens personlig historier, madkultur og nærhedsprincippet, årstidens grøntsager, svampe etc. Det er vigtigt, at der er tid til uformelle samtaler.

PAKKE 6: IVÆRKSÆTTERKURSUS

Kender du det med, at det er svært, at komme videre i udviklingen af din virksomhed? Det kan være svært, at blive ved med at tro på dit koncept. Der er måske oven i købet mennesker omkring dig, som ikke tror på dig og din virksomhed.

Kurset er for dig, som har brug for, at komme videre med din virksomhed, lige meget om du er nystartet eller om du allerede er i gang. Du møder andre i sammen situation. Du vil opleve, at du får fornyet energi til, at tage fat med en langt større sikkerhed, styrke og tro på, at din virksomhed har noget unikt at tilbyde.